Home M&D Service

Instalații sanitare și termice în București

Societatea noastra s-a infiintat in anul 2002, avand capital integral romanesc, si are ca principal obiect de activitate-lucrari de instalatii sanitare la cladiri si constructii ingineresti.
In perioada 2002-2005 societatea avea ca activitate de baza contorizarea individuala a consumului de apa rece si calda din apartamente si intretinerea instalatilor termice si de alimentare cu apa ale asociatilor de proprietari.

De la sfarsitul anului 2005 firma a inceput sa puna la punct sistemul de interventie rapida pe baza de abonament atat pentru asociatile de proprietari/locatari, cat si pentru orice client persoana fizica sau juridica.

Cu o tehnologie noua, garantata si inovatoare, cu personal autorizat, specializat si bine instruit, avand o experienta indelungata in domeniu, va oferim serviciile noastre la standarde europene. Suntem acolo unde este nevoie de noi, gata sa rezolvam orice problema aveti cu instalatiile sanitare si termice.

Instalatorii nostrii sunt bine pregatiti si instruiti, lucreaza curat si rezolva orice defectiune de prima data. Toate materialele folosite de firma nostra sunt garantate si sunt insotite de agrement tehnic.

Despre instalații sanitare și termice în București
Despre instalații sanitare și termice în București

Constatarea si devizul sunt gratuite iar pretul final se stabileste de la inceput.

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2002 si inca de atunci societatea a lucrat preponderent cu persoanele fizice la contorizarea individuala a consumului de apa rece/calda si a caldurii din apartamente.

Inca din anul 2002 suntem parteneri la contorizare cu Contor Zenner si Techem.

Din anul 2003 semnam parteneriate cu Romstal si Radox privind comercializarea si montarea echipamentor de incalzire.

In anul 2004 societatea incepe sa execute instalatii sanitare, termice si electrice la cheie pentru case, apartamente, cladiri in  constructii, etc.

In 2005 societatea devine partener cu Alfa Bit, societate furnizoare de echipamente energii neconvetionale.

In anul 2010/2011  am lucrat sub contract cu SC Mobile SRL la executia instalatilor sanitare si termice la blocuri de locuinte in parcul industrial West Gate.

In anul 2012 am lucrat sub contract la modernizarea sedilor Cec Bank unde am executat instalatii sanitare, termice si electrice.

Asiguram pe baza de abonament (atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice) contract de service pentru instalatii electrice, sanitare si termice. Interventia in caz de avarie se face in maxim 2 ore.

Descoperă gama noastră de servicii

Servicii SOS Non Stop 90%
Servicii Pe Baza De Abonament 95%
Servicii Specifice 95%
Administrare imobile 92%

Dacă aveți o problemă urgentă, ne puteți contacta oricând!

Partenerii noștri