Home M&D Service

Servicii SOS Non Stop

Dacă aveți o problema urgență, ne puteți contacta în orice zi și la orice ora. În cel mai scurt timp, o echipa profesionistă vine să constate și să rezolve avaria.

Suntem mândri să vă prezentăm serviciul nostru SOS NON-STOP, care este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă ajuta în cazul unei avarii neașteptate la instalația dumneavoastră sanitara, termică sau de canalizare.

Indiferent de ora sau de ziua din săptămână, putem să trimitem imediat unul dintre tehnicienii noștri specializați pentru a remedia problema în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră are o vastă experiență în domeniu și este dotată cu echipamente de înaltă performanță pentru a vă asigura că veți fi din nou în siguranță și confortabil în propriul dumneavoastră cămin cât mai curând posibil.

Pentru a beneficia de serviciile noastre SOS NON-STOP sau pentru a afla mai multe informații despre celelalte servicii pe care le oferim, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru sau să ne trimiteți un e-mail. Echipa noastră  vă stă la dispoziție și va fi bucuroasă să vă ajute.

Servicii SOS Non Stop

Dacă aveți o problemă urgentă, ne puteți contacta oricând!

Descoperă celelalte servicii oferite